Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-gratis.nl


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Sorella
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-gratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sorella
  Ervaring met medium Sorella
  Heel erg bedankt voor dit gesprek, ik kwam helemaal geblokkeerd aan de telefoon maar dankzij u adviezen heb ik weer energie voor 10 en wil ik weer snel aan de slag. Nu hopen dat niemand mijn idee ook heeft haha. Ik kom zeker weer een keer terug! Uw stem maakt mij rustig.




Ervaring van anoniem met medium Sorella   Ervaring van anoniem met medium Sorella   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met medium Sorella
  Ervaring met medium Sorella
  Hele lieve vrouw. Fijne Reading gehad. Heeft mij goede inzichten gegeven. Groet, Vanessa




Ervaring van Vanessa met medium Sorella   Ervaring van Vanessa met medium Sorella   Ervaring van Vanessa geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met medium Sorella
  Ervaring met medium Sorella
  Hele lieve vrouw. Fijne Reading gehad. Heeft mij goede inzichten gegeven. Groet, Vanessa.




Ervaring van Vanessa met medium Sorella   Ervaring van Vanessa met medium Sorella   Ervaring van Vanessa geplaatst op 3 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met medium Sorella
  Ervaring met medium Sorella
  Dank je Sorella voor het fijne gesprek. Je verbloemde niets. Je voelde direct de situatie aan. Je sterkte mij in het gesprek tussen mijn lach en een traan. Je beschreef letterlijk dat mijn relatie. En wat de uitkomst zou zijn. Ik kan weer meer in mijn kracht staan en mijn pad bewandelen met kracht en liefde voor mezelf.

Veel licht, liefde en dankbaarheid.




Ervaring van Christine met medium Sorella   Ervaring van Christine met medium Sorella   Ervaring van Christine geplaatst op 30 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met medium Sorella
  Ervaring met medium Sorella
  Sorella,
Wat een geluk dat ik jou heb gebeld.
Jij hebt mij zo getroost daar je ook vroeger dezelfde situatie bent tegengekomen als mij.
Door je ongelooflijke uitleg kan ik het nu beter plaatsen en kan ik nu verder gaan in mijn verwerkingsproces .
De reden waarom ik de verkeerde mensen aan heb getrokken is mij nu overduidelijk.
Ik kan je niet genoeg bedanken voor je uitleg en voor je goede raad.
Het is zeker geen toeval dat ik bij jou terecht kwam.
Ik ga je zeker verder blijven bellen want de troost die je mij gaf heb ik nooit eerder gehad. duizend maal dank.




Ervaring van muzikatje met medium Sorella   Ervaring van muzikatje met medium Sorella   Ervaring van muzikatje geplaatst op 21 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met medium Sorella
  Ervaring met medium Sorella
  Hi Sorella, we hebben elkaar vandaag gesproken en alles wat je zei klopt. Ook bedankt voor de verduidelijking, ik had het nodig. Gr,.




Ervaring van MI met medium Sorella   Ervaring van MI met medium Sorella   Ervaring van MI geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met medium Sorella
  Ervaring met medium Sorella
  Dankjewel lieve Sorella voor de fijne consult die ik zojuist heb gehad.




Ervaring van Marijke met medium Sorella   Ervaring van Marijke met medium Sorella   Ervaring van Marijke geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met medium Sorella
  Ervaring met medium Sorella
  Wat een lieve vrouw. Helder en duidelijke consult gehad met hele goede tips echt een aanrader. Ik bel zeker terug.




Ervaring van Desiree met medium Sorella   Ervaring van Desiree met medium Sorella   Ervaring van Desiree geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met medium Sorella
  Ervaring met medium Sorella
  Sorella is echt een topper. Zonder oordeel kon ik mijn vraag stellen en zij gaf mij meer dan alleen antwoorden. Sorella hartstikke bedankt.




Ervaring van Jennifer met medium Sorella   Ervaring van Jennifer met medium Sorella   Ervaring van Jennifer geplaatst op 13 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met medium Sorella
  Ervaring met medium Sorella
  Hele goede tips meegekregen. Hopelijk komt het met het werk snel in orde. Dankjewel Sorella.




Ervaring van S met medium Sorella   Ervaring van S met medium Sorella   Ervaring van S geplaatst op 26 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-gratis.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-gratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-gratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Medium-gratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden