Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-gratis.nl


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-gratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Dank je wel weer Anouk. Jij kan altijd, als ik weer van die "gekke" gedachten heb, beter omschrijven hoe het echt zit. Confronterend, maar is zo en daar heb ik altijd veel aan. Nu is het wel echt tijd voor aktie.
Bedankt dat je mij altijd weer aanhoort ;).




Ervaring van Rosanne met medium Anouk   Ervaring van Rosanne met medium Anouk   Ervaring van Rosanne geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Amera
  Ervaring met medium Amera
  Thank you Amera wish we could have chatted for longer. First impressions here - a super medium . Will definitely call again soon.x.




Ervaring van Heartbroken Engels Dame met medium Amera   Ervaring van Heartbroken Engels Dame met medium Amera   Ervaring van Heartbroken Engels Dame geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amera  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Je zei altijd, ik zie binnenkort dat je huis verkocht wordt. Je kon ook precies zien dat die mensen een tienerdochter heeft, heel knap. Je wist al direct waar we als tussenstation komen te wonen, voordat we in ons droomhuis kunnen. Kortom, wauw. Wat een gave. De beste medium van de lijn. Heb der meerdere gebeld, maar louisa is echt de best.




Ervaring van Verkoper met medium Louisa   Ervaring van Verkoper met medium Louisa   Ervaring van Verkoper geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Anna
  Ervaring met medium Anna
  Thanks Anna. Je hebt me veel inzichten gegeven. Je bent zo goed in wat je doet. Eerst ikke en de rest komt dan wel :).




Ervaring van Rosanne met medium Anna   Ervaring van Rosanne met medium Anna   Ervaring van Rosanne geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met medium Remon
  Ervaring met medium Remon
  Dag Remon,

Bedankt voor je consult. Ik wilde zelf ook veel kwijt, maar vond het fijn dat je zo helder bleef en mij opklaring gaf.

Wie weet tot over 6 weken.

Groetjes R.




Ervaring van Merkaba met medium Remon   Ervaring van Merkaba met medium Remon   Ervaring van Merkaba geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Dankjewel Anne voor het fijne gesprek en jouw voorspellingen komen dus echt uit. Tegoed was helaas op maar spreek je gauw weer. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met medium Anne   Ervaring van Sandra met medium Anne   Ervaring van Sandra geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Sim
  Ervaring met medium Sim
  Thank you Sim for your loving words and honest reading.




Ervaring van M met medium Sim   Ervaring van M met medium Sim   Ervaring van M geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sim  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Fijn om met Olga te praten en advies en inzichten te krijgen. Jammer dat zulke vriendschappen amper in privesfeer tegen komt. Dank je wel Olga voor al jaren jou steun en advies.




Ervaring van MISS World met medium Olga   Ervaring van MISS World met medium Olga   Ervaring van MISS World geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Beste Donna, je voorspellingen van afgelopen maand zijn een deels uitgekomen op liefdesvlak, hij heeft ontdekt dat het kind niet van hem is. Ik kon het moeilijk geloven dat hij het zal ontdekken en weg zal gaan van haar, ondertussen zoals jij voorspelde heeft hij haar verlaten en hebben wij 1 ontmoeting al gehad. Ik hoop jou snel te spreken voor het vervolg. Sterren te kort. Patricia van Hemelrijk.




Ervaring van Patricia met medium Donna   Ervaring van Patricia met medium Donna   Ervaring van Patricia geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Amai ik had 28 december 21 contact met Laila.
Er was een rechtzaak waarin vals beschuldigen werd vermeld. Hierin melde Laila dat alles ten goede zal uitdraaien voor mij en dat alles zal uitkomen. En gelijk had ze op 20 januari 22 was de rechtszaak en idd alles is uitgekomen.
Laila je bent meer dan een 10 waard.
Geloof me als je deze dame belt weet dan zeker wat ze vermeld dat het uitkomt.

Liefs Leyla X knuf.




Ervaring van Leyla met medium Laila   Ervaring van Leyla met medium Laila   Ervaring van Leyla geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  De verbinding viel weg, ik wil je heel erg bedanken voor de inzichten die je mij hebt gegeven. Zonder twijfel de beste op de lijn.
Groetjes, B.




Ervaring van B met medium Odette   Ervaring van B met medium Odette   Ervaring van B geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, je zegt altijd tijd is niet mijn beste vriend. Nou deze keer wel. Dank je voor de begeleiding in mijn onzekerheid, tot bels.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Jouw adviezen en inzichten zijn helder en duidelijk je bent een enorme troost geweest in mijn moeilijke dagen. Door jou heb ik mijn huwelijk kunnen redden daar ben ik je eeuwig dankbaar voor.




Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Aanwinst op de lijn, heldere inzichten hoop haar zo nog even te spreken over een vervolg op iets.

Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met medium Louisa   Ervaring van Sandra met medium Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Laila is een vriendelijk I levend medium ook voelde ze mij ook goed aan dat ik op dit moment veel verdriet heb. Ik heb met haar een fijn gesprek gehad. Ze komt geloofwaardig over. En voelt heel goed hoe ik me voel en hoe ik in elkaar zit. Ook heeft ze me een beetje opgebeurd. Bedankt Laila u bent 'n vriendelijk inleven en een sociaal medium. Heb met haar een fijn gesprek gehad. Bel haar graag nog eens terug.




Ervaring van Helma met medium Laila   Ervaring van Helma met medium Laila   Ervaring van Helma geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Hey Donna, ik had je zojuist vanochtend gesproken maar het stopte opeens, sorry daarvoor. Bedankt voor je tijd en readings. Je voorspellingen komen zoals altijd uit.

Liefs Shilpa.




Ervaring van Shilpa met medium Donna   Ervaring van Shilpa met medium Donna   Ervaring van Shilpa geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna, ongelooflijk wat jij voorspelde is van a tot z uitgekomen in details . Ik ben enorm verrast want mijn geloof was weg , je zei mij dat ik voor zes weken niets ging horen maar vanaf de zevende week zal ik hem horen en zien . Jeetje, het is zo uitgekomen . Ik sta versteld . Ik hoop je snel nog eens te kunnen bereiken . Ik wil het vervolg . Dank je Donna , dankje . Rima




Ervaring van Rima met medium Donna   Ervaring van Rima met medium Donna   Ervaring van Rima geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Dag lieve Marja,

Ik denk dat ik de boodschap begrijp. De minuten waren op, maar Ik wil jou bedanken dat jij mij met jouw talent hebt geholpen.

Dankjewel.

Groetjes Dubai.




Ervaring van Dubai met medium Marja   Ervaring van Dubai met medium Marja   Ervaring van Dubai geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Lobke
  Ervaring met medium Lobke
  Wat een lieve schat van een vrouw.
Eerste keer gebeld, voelde me meteen op mijn gemak en een algemene legging gevraagd heel duidelijk en liefdevolle reading gehad, alles werd ook besproken en verteld hoe dat zou gaan verlopen.
Kon alles plaatsen wat ze zei.
Ik zou haar zeker weer bellen.



.




Ervaring van M met medium Lobke   Ervaring van M met medium Lobke   Ervaring van M geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Een liefdevolle dame, die met haar vriendelijke stem een hele heldere reading geeft. Zonder informatie gaf zij mij een heel duidelijk, kloppend verhaal en goede inzichten. Aanrader.




Ervaring van Malika met medium Laila   Ervaring van Malika met medium Laila   Ervaring van Malika geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Dennis
  Ervaring met medium Dennis
  Yes Dennis. Hij is geslaagd. Wat goedddd. Super bedankt. Ik vertrouw volledig op de rest nu. Geweldig, dankjewel.




Ervaring van Wendy met medium Dennis   Ervaring van Wendy met medium Dennis   Ervaring van Wendy geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Klasse zuiver too the point

Salina ook al heb ik niet altijd veel credits. Je doet steeds jouw uiterste best om mij te helpen.

Dankjewel

Leona.




Ervaring van Leona met medium Salina   Ervaring van Leona met medium Salina   Ervaring van Leona geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Wat ben jij een bijzondere vrouw. Met liefde, compassie en eerlijkheid zonder te oordelen geef jij alles door. Je mengt niet met jezelf. Je bent er volledig voor mij. Wat er ook uitkomt ik ben je ontzettend dankbaar. Liefs vanuit mijn hart voor jou Lucinda.




Ervaring van lucindagras@gmail.com met medium Nina   Ervaring van lucindagras@gmail.com met medium Nina   Ervaring van lucindagras@gmail.com geplaatst op 19 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Mari Elena is heel goed in het aanvoelen van situaties. Ze zet je terug in je kracht en helpt zo je problemen op te lossen. Ik ben supergoed geholpen en nu een heel blij mens. Dank je wel.




Ervaring van Joy met medium Mari Elena   Ervaring van Joy met medium Mari Elena   Ervaring van Joy geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Dennis
  Ervaring met medium Dennis
  Wat ik al langer wist en nu hoorde is, ga out of the box denken. Dennis, dankjewel, hier kan ik wat mee. Ga ermee aan de slag.

Grtjs Astrid.




Ervaring van astrid met medium Dennis   Ervaring van astrid met medium Dennis   Ervaring van astrid geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  chantal eindelijk naar maanden zoals je steeds zei er komt contact en ja vandaag kreeg ik een emotioneel bericht van hem .en ja ga hem snel zien .je blijf mij favoriet meer dan alle sterren aan de hemel je collega louisa.




Ervaring van loes met medium Chantal   Ervaring van loes met medium Chantal   Ervaring van loes geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Bel je wekelijks echt een goede vriendelijke vrouw die niet onbelangrijk het wel juist ziet linneke .




Ervaring van Zohra met medium Lineke   Ervaring van Zohra met medium Lineke   Ervaring van Zohra geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Beste Gazali, Ik vind je geweldig Ervaar jouw consulten als een enorme steun. Na een gesprek met jou kan ik er weer tegen aan. Voel me ontzettend thuis bij jou, je bent een mooi mens met een pure ziel met een bijzondere gave je bent een absolute aanrader.

Groetjes tot bels Natalie.




Ervaring van Natalie met medium Gazali   Ervaring van Natalie met medium Gazali   Ervaring van Natalie geplaatst op 18 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny wat waren je woorden mooi het klopte precies wat je allemaal zei en dat kon ik ook voelen omdat ik ook helderziend ben, maar je kon mij zoveel meer vertellen en hoop dat alles gauw zal uitkomen. je geef een mens ook rust waardoor je ook ontspannend wordt ik denk dat er veel gaat veranderen straks en de goede kant op, ik denk nog altijd aan wat je zei. David ster dat zeg jou wel genoeg ik ga jou weer over een paar weken bellen zoals beloofd, en ik hoop dat ik haar gauw hoor en dat we weer samen zijn met een mooie toekomst, tot heel gauw weer en ik heb bedankt hoor daar boven en ook een mooi gebed voor jou gedaan want je heb een bijzondere gave mee gekregen, een hele dikke knuffel liefs Dave.




Ervaring van Dave met medium Desteny   Ervaring van Dave met medium Desteny   Ervaring van Dave geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  WOW WOW WOW.Je hebt het w??r gedaan Isha. Hoe doe je het toch?. Geen enkel onderwerp of vraag is te moeilijk voor je. wat een sterke vrouw en helderziende. Ongezien.

Ditmaal gaat het over mijn huis. Een tweetal maanden geleden belde ik je voor problemen met mijn woning. Jij zei dat er iets ging gebeuren waardoor de werken onverwachts sneller dan gepland van start konden gaan. hoe ongeloofwaardig dit ook klonk, moet ik je nu toch ook w??r gelijk geven. We starten opnieuw 2 maanden eerder dan begin dit jaar nog leek en gepland werd.

Dank je wel.
Ik bel je zeker nog in de toekomst.




Ervaring van Belgi met medium Isha   Ervaring van Belgi met medium Isha   Ervaring van Belgi geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Tjitske
  Ervaring met medium Tjitske
  Tjitske is heel eerlijk, en haar ingaves zijn bij mij uitgekomen. Soms is het niet leuk om te horen, maar dat is de waarheid niet altijd helaas. Bedankt, Tjitske.




Ervaring van Che met medium Tjitske   Ervaring van Che met medium Tjitske   Ervaring van Che geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met medium Dennis
  Ervaring met medium Dennis
  Dennis, wow wat ben jij een kanjer op deze lijn. Jij wist als enige naar boven te halen dat het kind in BelgiĆ« woont.
Jij bent een grote aanwinst op deze lijn. Op al mijn vragen kon jij het juiste antwoord geven.
.




Ervaring van Anoniem met medium Dennis   Ervaring van Anoniem met medium Dennis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Werkelijk waar een topper. Ik spreek haar al jaren en bijna alles wat zij voorspeld heeft is uitgekomen. Geen vraag is te gek. Ik vraag altijd aan haar, zie je nog iets/ of mag je nog iets meegeven wat ik niet gevraagd heeft en dan komt ze net de meest gekke dingen die altijd uitkomen. Ze krijgt niet altijd deze boodschap, maar als die er is is het altijd bijzonder.




Ervaring van K.W. met medium Louisa   Ervaring van K.W. met medium Louisa   Ervaring van K.W. geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Hi mina,super bedankt.je had gelijk.




Ervaring van Gieta met medium Mina   Ervaring van Gieta met medium Mina   Ervaring van Gieta geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Asteria
  Ervaring met medium Asteria
  Lieve Asteria, ik ben je dankbaar voor de vele gesprekken die ik inmiddels met je gevoerd heb. Je hebt geduld met mij en je bent eerlijk, want je zegt het als het er niet goed uitziet, maar gelukkig heb je onlangs een hele verandering zien liggen. Ik wil vaak opgeven en soms weet ik gewoon niet meer wat te doen, maar als ik jou gesproken heb, kan ik weer door. Wat ik mooi vind, is dat ik soms een vraag in mijn hoofd heb en jij al een antwoord geeft. Ik zeg ook vaak dat je mijn gedachten kan lezen. Veel liefs <3.




Ervaring van E met medium Asteria   Ervaring van E met medium Asteria   Ervaring van E geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-gratis.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-gratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-gratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Medium-gratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden