medium praat je bij over Spirituele Steen Sugiliet

Spirituele Steen Sugiliet

Sugiliet is een spirituele steen van spirituele groei en bescherming die emotionele balans bevordert en negativiteit afweert.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Spirituele Steen Sugiliet | Gratis Medium Spirituele Steen Sugiliet | Gratis Medium

Spirituele Steen Sugiliet

sugiliet

Wereldkaart herkomst Spirituele Steen Sugiliet | Gratis Medium
Sugiliet ontdekt in de bodem van Japan | GratisMedium Sugiliet ontdekt in de bodem van Zuid-afrika | GratisMedium

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/gio/domains/gratishelderziende.nl/public_html/include/stenen/eigenschappen_steen.php on line 76

Zuid-Afrika is een land dat rijk is aan spirituele steen, waaronder enkele van s werelds grootste en meest waardevolle. Met de winning van spirituele stenen zoals Spirituele Steen Sugiliet, speelt de mijnbouw een belangrijke rol in de economie van Zuid-Afrika en draagt het bij aan de ontwikkeling van de regio. Bovendien is het een belangrijke bron van export voor het land. Dankzij de aanwezigheid van deze spirituele stenen heeft Zuid-Afrika zich ontwikkeld tot een toonaangevende producent op het wereldtoneel.

Eigenschappen van edelsteen Sugiliet

Sugiliet is een spirituele steen die bekend staat om zijn spirituele en helende eigenschappen. Het kan ons helpen bij het openen van ons derde oogchakra en kruinchakra, waardoor we beter contact kunnen maken met ons hogere zelf en onze intuïtie kunnen versterken. Sugiliet kan ons helpen bij het bevorderen van innerlijke rust, vrede en balans, en kan ons helpen bij het loslaten van negatieve energieën en emoties. Het kan ons ook helpen bij het bevorderen van vergeving, mededogen en acceptatie.
Sugiliet is een zeldzaam mineraal dat voornamelijk bestaat uit kalium, natrium, lithium, ijzer, mangaan, aluminium en silicium. Het heeft een paarse tot paars-rode kleur en heeft een glasachtige tot wasachtige glans. Sugiliet heeft een hardheid van 5,5-6,5 op de schaal van Mohs.
Sugiliet wordt geassocieerd met het derde oogchakra (zesde chakra) en het kruinchakra (zevende chakra). Het derde oogchakra heeft invloed op onze intuïtie, spirituele groei en helderziendheid, terwijl het kruinchakra ons verbindt met onze hogere zelf en het universum. Sugiliet kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en ons helpen bij het bevorderen van ons spirituele pad. Het kan ons ook helpen bij het bevorderen van creativiteit, inspiratie en persoonlijke kracht.
tentoon Spirituele Steen Sugiliet | Gratis Medium Spirituele Steen Sugiliet | Gratis Medium
medium met Spirituele Stenen

Kijk ook eens naar andere Spirituele Stenen